Logo Censo

Werken bij Censo

Met een hart voor duurzaamheid werken aan een CO2-neutraal zakelijk Nederland: dat is het doel van Censo. Iets wat perfect aansluit bij de werkcultuur: pratice what you preach! Hier zetten medewerkers zich niet alleen tijdens werktijd in voor een betere wereld, maar ook daarbuiten.
Censo

Alles wat je moet
weten over Censo

Censo richt zich tot zakelijke dienstverleners en eindgebruikers, zoals hogescholen, ziekenhuizen en gemeenten. Momenteel zijn ze op zoek naar nieuwe collega’s die mee willen bouwen aan deze duurzame missie. Iets voor jou?
Bij Censo hebben alle medewerkers een hart voor duurzaamheid, wat goed past bij de werkcultuur: practice what you preach. De hr-afdeling is verantwoordelijk voor de hele Censo-familie (o.a. HIT, Energy Services), waaronder verschillende bedrijven met een eigen focus. De 150 medewerkers werken aan een groener zakelijk Nederland en houden rekening met hun duurzame toekomst.

Werken bij Censo betekent niet alleen bijdragen aan een schonere wereld onder werktijd, maar ook daarbuiten. Medewerkers worden gestimuleerd om met de fiets te komen en met de Fynch-app wordt de bespaarde CO2-uitstoot bijgehouden. Thuiswerken is ook mogelijk, met een vergoeding en een ergonomische werkplek.

Censo biedt iedere medewerker een leiderschapsprogramma aan, waaronder Lab Zero Three Days Inside en masterclasses, om werknemers fit, krachtig en betrokken te houden en fijne interacties te bevorderen.
Bij Censo zijn de mogelijkheden écht groot. En we laten je graag zien waarom. Omdat de zaken voor het bedrijf erg goed gaan en de missie helder is, is er op elke afdeling ruimte voor uitbreiding zodat zij de missie nog beter kunnen realiseren. Bij Censo is er plek voor iedereen. Want jij hoort erbij en bent een actief onderdeel van de organisatie. Je wordt gewaardeerd voor jouw unieke bijdrage. Censo hecht veel waarde aan het communitygevoel. Dat zie je terug in de thuisbasis van de organisatie: de kantoorlocatie in Nieuwegein. Vanuit deze thuisbasis krijgen de kantoren in Oisterwijk, Nijmegen en Goes sturing.

Censo vindt het belangrijk dat er verbinding is met klanten en collega’s. Daarom zien zij hun personeel bij voorkeur driemaal per week op kantoor, maar de mogelijkheden om thuis én flexibel te werken zijn groot en zij spreken hier graag met jou over. Werken bij Censo gebeurt op basis van vertrouwen en dat past volledig bij de sfeer en werkcultuur van het bedrijf. Een ‘standaard’ werkweek bij Censo is op basis van 40 uur, maar wij kunnen je alvast vertellen: output is bij dit bedrijf belangrijker dan een 9-tot-5-mentaliteit.

Vooraf worden wederzijdse verwachtingen uitgesproken. Hiermee geven jullie samen de functie vorm, want bij Censo weten ze dat medewerkers het verschil maken. Het bedrijf vindt intrinsieke motivatie daarom een van de belangrijkste drijfveren van een kandidaat. Samen werken jullie toegewijd aan een duurzamere toekomst. Tegen klimaatverandering, vóór het klimaat!
Hier ontwikkelen ze software voor het monitoren en reduceren van energieverbruik. Het doel? Een gebouw dat 100% CO2-neutraal is! Veel kantoorpanden in Nederland zijn niet voldoende geïsoleerd en worden grotendeels verwarmd met aardgas. De ondernemers die willen verduurzamen – zeker met de prijsstijgingen in het achterhoofd – weten meestal niet waar ze moeten beginnen. Deze ondernemers zien door de bomen het bos niet meer, maar jij kunt deze ondernemers helpen vanuit jouw rol bij Censo.

Censo is dé plek om jouw energievraagstuk neer te leggen. Censo is namelijk het overkoepelende bedrijf van de ondernemingen Energy Services, HIT, Censo.live, EV Wise, de Duurzame Adviseurs en TUMS Meetdiensten. Zo kunnen ze hun klanten compleet ontzorgen op het gebied van energiebeheer. Hoe ze deze samenwerkingen zien? Als een heuse familie van ondernemingen met als doel een CO2-neutraal zakelijk Nederland.

Dit zeggen de collega’s van Censo

Meer weten?
Klinkt een baan bij Censo jou als muziek in de oren? Of wil je meer weten over de functies, cultuur en mogelijkheden? Wij gaan graag vrijblijvend het gesprek met jou aan. Je kunt ons bellen of mailen. Wij komen zo spoedig mogelijk bij je terug en zijn benieuwd welke verbinding we voor jou mogen maken. #WijVerbinden