Vacatures in Sales

Ontdek onze uitgebreide selectie van salesvacatures en lanceer jouw duurzame carrière in de verkoop vandaag nog. Of je nu op zoek bent naar een functie als salesmedewerker, salesmanager, accountmanager, commercieel adviseur of inside sales representative, wij hebben de perfecte vacature voor jou. Mis deze kans niet en solliciteer nu voor jouw droombaan.

Werken in sales: bekijk onze salesvacatures

Werken in de sales biedt jou de mogelijkheid om je verkoopvaardigheden verder te ontwikkelen, uitdagende doelen te behalen en een positieve impact te maken op het succes van een bedrijf. Het is een uitdagend vakgebied waarin je steeds weer uitgedaagd wordt om je grenzen te verleggen en nieuwe doelen te bereiken. Als salesprofessional heb je de kans om een tastbare en positieve impact te maken op de wereld.

Is deze sector zijn onze relaties altijd op zoek naar ambitieuze (young) professionals met vaardigheden op het gebied van acquisitie, relatiebeheer, presentatie en onderhandeling. Het is een dynamisch vakgebied waar geen dag hetzelfde is. In de sales krijgen professionals vaak een zekere mate van autonomie en vrijheid in hun werk. Je kunt je eigen strategieën ontwikkelen, prioriteiten stellen en flexibel werken om je doelen te bereiken.

Aan de slag als inside sales representative

In de rol van inside sales representative houd jij je bezig met het volgen van warme leads. Het is aan jou om relaties te bouwen met jouw klanten. Gelukkig zorg jij ervoor dat iedereen goed om de hoogte van de nieuwe producten en ontwikkelingen. Je hebt écht oog voor kansen, en het is aan jou om ze te pakken.

Accountmanager: versterk klantrelaties

Als accountmanager in de duurzame sector ben jij verantwoordelijk voor het opbouwen en onderhouden van sterke klantrelaties. Jouw rol is van groot belang bij het bevorderen van duurzaamheid en het stimuleren van positieve veranderingen binnen organisaties en de bredere gemeenschap.

Je speurt naar potentiële klanten en werkt aan het aantrekken van nieuwe klanten voor duurzame producten en diensten. Of je nu liever persoonlijk contact hebt met klanten, telefonische verkoop doet of de kracht van digitale kanalen benut, er is altijd ruimte om je eigen stempel te drukken op je salesaanpak. Ben jij klaar voor deze uitdaging? Neem snel een kijkje bij onze actuele vacatures.

Liever de vacatures per regio bekijken? Klik dan hier en ontdek alle regio’s waarin wij actief zijn.