Fier sustainability mobility

Werken bij FIER

FIER Sustainability Mobility is een advies- en business development bedrijf dat zich specialiseert in zero emissie mobiliteit, logistiek en (weg)vracht. Met een missie om te verduurzamen en innoveren zijn zij continu op zoek naar vernieuwende oplossingen.
FIER's kantoor is te vinden op de Automotive campus

Alles wat je moet
weten over FIER

FIER bevindt zich midden in een snel veranderende markt voor mobiliteit en vervoer. Dit brengt een breed scala aan perspectieven met zich mee, want er is nog voldoende ruimte voor innovatieve verbeteringen en verduurzaming. De projecten van FIER betreffen initiatie, ontwikkeling én beheer. Hierdoor hebben zij een sterke impact op de verduurzaming van mobiliteit en dragen zij bij aan de strijd tegen klimaatverandering.

De stakeholders zien FIER als dé partij om mee samen te werken. Niet alleen vanwege de ruime expertise, maar ook omdat FIER successen boekt. Zo ondersteunt FIER lokale, nationale en EU-overheden bij het bepalen van elektrische mobiliteit en (slimme) laadinfrastructuur beleidsstukken.

Binnen het team van FIER heeft iedere werknemer een eigen expertise. Hoewel FIER aan het groeien is, heeft zij het doel om het team divers en hecht te behouden. Daarnaast ervaart iedereen binnen het team de vrijheid om zelf projecten op te zetten, wordt iedereen betrokken bij besluitvorming én krijgen ze allemaal de verantwoordelijkheid voor een eigen expertise.

Dit zeggen de collega’s van FIER

Meer weten?
Wij houden van een snelle aanpak en doorpakken. Daarnaast vinden we het belangrijk om te ontdekken welke ambities jij hebt. Wij gaan graag vrijblijvend het gesprek met jou aan. Je kunt ons bellen of mailen. Wij komen zo spoedig mogelijk bij je terug en zijn benieuwd welke verbinding we voor jou mogen maken. #WijVerbinden