Werken bij video's

Trek talent aan met een werken bij video

In Nederland is ongeveer 50% van de werkende mensen latent op zoek naar een baan. Dit betekent dat ze wel openstaan voor een nieuwe baan, maar nog getriggerd moeten worden. Kortom: jij moet ze overtuigen dat jij de juiste werkgever voor hun bent!

Dit pak je aan door jouw bedrijf en vacatures letterlijk tot leven komen met een toffe werken-bij video. In deze video vertellen jouw eigen collega’s jullie werkgeversverhaal voor de camera. Hierin staan jullie als werkgever in het middelpunt en niet de dienst of het product dat jullie verkopen.

Waarom een werken bij video?

  • Video's presteren beter dan tekst;;

  • Het verbetert je online zichtbaarheid, ook op Google;

  • De kans om bedrijfscultuur te tonen;

  • Kansen om je authentieke verhaal te delen;

  • Het geeft sollicitanten een goed beeld van hun toekomstige werkplek.

Vertel jouw werkgeversverhaal

De meest overtuigende beelden zijn de meest authentieke beelden. Onze aanpak vereist geen voorbereiding van je collega’s, wij gaan voor spontaniteit. Wij hebben de expertise in huis om jouw collega’s op hun gemak te stellen voor de camera, waardoor wij de beste quotes en verhalen vastleggen. 

Door middel van gerichte vragen ontdekken wij waarom jouw collega’s graag bij jou werken. Deze pluspunten kunnen te maken hebben met werk, zoals een opleidingstraject of gemoedelijke sfeer op kantoor. Want wat voor de ene persoon een pluspunt is kan voor iemand anders een afknapper zijn. Door al deze aspecten op de juiste manier te communiceren, verminder je gelijk het aantal ongeschikte kandidaten en trek je de talenten aan. Een win-winsituatie, dus.

Laat je inspireren door onze relaties

Laat sollicitanten kennismaken met je bedrijf, de bedrijfscultuur en potentiële collega’s. Een beeld zegt immers meer dan duizend woorden. Bekijk hieronder de recruitment video’s van onze relaties.

Maak kennis met onze videograaf Joost

Met zijn jarenlange ervaring is Joost een echte expert op het gebied van video. Het is zijn missie om de waarden en bedrijfscultuur bij onze relaties tot leven te brengen in beeld en geluid. Op deze manier krijgt de kandidaat een realistischer beeld van wie zij zijn als werkgever en hoe het is om daar te werken. 

Wil jij een werken bij video?

Wij bieden verschillende mogelijkheden en denken graag met je mee. Laat dan je gegevens achter en we spreken elkaar binnen 24 uur. 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.