Werken bij KiesZon

Werken bij KiesZon

KiesZon bestaat sinds 2009 en realiseert zonnestroomsystemen, warmtepompinstallaties, isolatiemaatregelen, laadpleinen voor zakelijke toepassingen en laadpalen voor de particuliere klant.
Werken bij KiesZon
Werken bij KiesZon

Alles wat je moet
weten over KiesZon

Een bijzonder aspect van KiesZon is dat ze sinds 2016 volledig eigendom zijn van Greenchoice, en in het huidige jaar, hebben ze een nieuw lid in hun duurzame familie verwelkomd: Everday. Everday is gespecialiseerd in het beheer van grootschalige zonnestroomprojecten. Terwijl KiesZon en Everday vanuit Rosmalen opereren, bevindt het hoofdkantoor van Greenchoice zich in Rotterdam. Samen geven ze vorm aan de solar revolutie.

Bij dit bedrijf worden de medewerkers gewaardeerd voor hun unieke kwaliteiten. Daarom krijg je volop mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen, onder andere met trainingen uit hun leerplatform Greenhouse. Daarnaast geven ze als werkgever graag het goede voorbeeld en daarom krijg jij als werknemer een speciaal en aantrekkelijk personeelstarief op groene stroom en bosgecompenseerd gas.

Ook hechten ze veel waarde aan jouw gezondheid en het teamgevoel. Zo is er een paar keer per week vers fruit van lokale telers, staat er zowel een tafeltennistafel als tafelvoetbaltafel en worden er door hun eigen KZ Activiteitencommissie allerlei sportieve, creatieve en toffe activiteiten georganiseerd. Heb je iets anders nodig om het werk voor jou mogelijk te maken? Dan denken ze ook graag met je mee.
Meer weten?
Ben jij nieuwsgierig naar het werken bij KiesZon? Of wil je meer weten over de functies, cultuur en mogelijkheden? Wij gaan graag vrijblijvend het gesprek met jou aan. Je kunt ons bellen of mailen. Wij komen zo spoedig mogelijk bij je terug en zijn benieuwd welke verbinding we voor jou mogen maken. #WijVerbinden