Vind een duurzame baan in jouw vakgebied

Ben je op zoek naar een duurzame baan? Parttime of fulltime? Bij LEF Green ben je aan het juiste adres. Bekijk snel onze vakgebieden en vind jouw duurzame droombaan. 

Technische vacatures

De technische sector biedt een overvloed aan carrièrekansen, van monteurs en projectleiders tot werkvoorbereiders. Het is van essentieel belang om vaardigheden te hebben zoals probleemoplossend vermogen, analytische vaardigheden en technische kennis. Gelukkig biedt deze sector eindeloze mogelijkheden voor mensen met een hart voor duurzaamheid en een verlangen om bij te dragen aan een schonere wereld. Iets voor jou? Bekijk snel al onze technische vacatures.

Projectmanagement vacatures

Als projectmanager krijg je de kans om betrokken te zijn bij uiteenlopende projecten, elk met hun eigen doelstellingen en uitdagingen. Deze diversiteit aan projecten zorgt niet alleen voor afwisseling in je werk, maar bevordert ook voortdurende persoonlijke en professionele groei. Wil jij aan de slag in deze sector? Kijk snel tussen onze projectmanagement vacatures. 

Sales vacatures

In de sales werken geeft jou de kans om je verkoopvaardigheden verder te ontwikkelen, uitdagende doelen te bereiken en een positieve bijdrage te leveren aan het succes van een bedrijf. Het is een dynamisch vakgebied waarin je constant wordt uitgedaagd om jezelf te overtreffen en nieuwe doelen te stellen. Als salesprofessional heb je de mogelijkheid om een tastbare en positieve impact te hebben op de wereld om je heen. Ontdek snel jouw mogelijkheden en bekijk de actuele sales vacatures

Consultancy vacatures

In deze branche worden zakelijke uitdagingen omgetoverd tot waardevolle kansen. Je komt terecht in een dynamische werkomgeving waar geen enkele dag hetzelfde is. De consultancybranche staat bekend om haar uitgebreide scala aan diensten, die organisaties van diverse omvang en sectoren ondersteunen om succesvol te zijn in een snel veranderende zakelijke omgeving. Nieuwsgierig? Bekijk snel de consultancy vacatures

Backoffice vacatures

Werken als backoffice medewerker in de duurzaamheidssector is niet alleen een uitdagende en boeiende carrière, maar biedt ook de kans om een verschil te maken in de overgang naar een duurzamere samenleving. Ben jij klaar om jouw administratieve talenten in te zetten voor een groenere toekomst? Bekijk dan direct de openstaande backoffice vacatures.

Meer over onze vacatures

Ben je op zoek naar een baan in Eindhoven, Den Bosch of Utrecht bekijk dan snel al onze vacatures per stad. Of bekijk hier alle regio’s waarin LEF Green actief is. Heb je geen vacature gevonden in een van onze vakgebieden? Laat dan je gegevens achter via ons open sollicitatieformulier en wij gaan samen op zoek naar jouw nieuwe duurzame uitdaging!