Jeanne Vermeulen

''Doordat ik mijzelf overtref toon ik LEF''

Maak kennis met Jeanne

Ik krijg enorm veel energie van het recruitment vak en doe daarom ook altijd mijn best voor de beste match. Ik vind het belangrijk dat jij, de kandidaat, en de relatie goed bij elkaar passen en daar zet ik graag de DISC methode voor in. Hier heb ik inmiddels al meerdere cursussen in gevolgd en daarom kan ik kandidaten én relaties een inwerkadvies meegeven gebaseerd op hun werkgedrag. Daarnaast bedenk ik graag ludieke acties om de aandacht te pakken.

Dit is typisch Jeanne

Ervaren

Deze enthousiaste dame zet zich al heel wat jaren in voor team LEF!

Avonturier

Van stedentrips tot roadtrippen in Albanië, Jeanne ziet het liefst iedere plek op de wereld.

Den Bosch

Deze stad voelt als haar thuis, inclusief de bourgondische levensstijl.

Vacatures van Jeanne

Geen vacatures gevonden

In contact komen?​

Klaar voor jouw perfecte match? Jeanne denkt en zoekt graag fanatiek met jou mee.  

De labels van LEF

LEF Green is onderdeel van LEF Groep. LEF Groep is de bundeling van onze labels: LEF Recruitment, LEF Green & LEF Marketeers. Het doel van LEF Groep is zoveel mogelijk duurzame matches te maken door innovatieve thema’s te implementeren. Ieder label heeft een eigen expertise, maar gezamenlijk gaan wij voor onze relaties en kandidaten op zoek naar een duurzame match.

Zo richt LEF Recruitment zich op het mkb in Den Bosch en omstreken en werkt LEF Marketeers voor alle mkb’ers die extra hulp willen bij hun recruitmentmarketing. Ook wordt LEF Marketeers ingezet bij bedrijven die zonder tussenkomst van een bureau hun vacature willen vervullen en het recruitmentmarketingproces willen boosten. Daarnaast deelt LEF Marketeers haar kennis graag met recruiters en andere recruitmentbureaus.