Logo Fastmicro

Werken bij Fastmicro

Bij Fastmicro beland je in een groeiende en no-nonsense organisatie. Bovendien zijn de communicatielijnen kort en krijg je ruimschoots de vrijheid om de functie op jouw eigen manier uit te voeren. Nieuwsgierig of werken bij Fastmicro iets voor jou is? Lees dan snel verder!
Fastmicro

Alles wat je moet
weten over Fastmicro

Bij Fastmicro worden geavanceerde hightechmachines ontwikkeld en geproduceerd die de reinheid in microtechnologische producten meten en testen. Hierdoor kan er tijdig worden ingegrepen bij vervuiling, wat van cruciaal belang is in de hightechproductie. Dit stelt proceskwaliteitsingenieurs in staat om betrouwbare beslissingen te nemen om de consistentie van de kwaliteit en de prestaties van de apparatuur te verbeteren.

Binnen Fastmicro hechten ze veel waarde aan kwaliteit en streven ze ernaar om uitstekend werk te leveren. Samenwerking staat hoog in het vaandel, met als doel het behalen van de beste resultaten en tevredenheid bij de klanten. Succes wordt gezamenlijk gevierd, omdat ze geloven dat dit gezamenlijk wordt bereikt.

Het team van Fastmicro bestaat uit betrokken collega’s met een diepgewortelde passie voor hightech en een product waarbij secuur en zorgvuldig werken noodzakelijk is. Deze groep bestaat uit multidisciplinaire professionals die een bewezen product met goede (inter)nationale referenties hebben ontwikkeld. Ze staan te popelen om de wereld te veroveren met hun innovatieve producten!

Dit zeggen de collega’s van Fastmicro

Bekijk de vacatures bij Fastmicro

Geen vacatures gevonden

Meer weten?
Klinkt een baan bij Fastmicro jou als muziek in de oren? Of wil je meer weten over de functies, cultuur en mogelijkheden? Wij gaan graag vrijblijvend het gesprek met jou aan. Je kunt ons bellen of mailen. Wij komen zo spoedig mogelijk bij je terug en zijn benieuwd welke verbinding we voor jou mogen maken. #WijVerbinden