Werken bij Everday

Everday komt voort uit dertien jaar ervaring in O&M en Solar Asset Management. Dertien jaar waarin meer dan 400 installaties in beheer zijn genomen, samen goed voor meer dan 1 miljoen zonnepanelen.

Alles wat je moet
weten over Everday

Bij Everday krijg je de mogelijkheid om écht het verschil te maken bij het versnellen van de transitie naar een duurzame(re) samenleving. Tegelijkertijd wil Everday bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling, met ruimte voor eigen inbreng, en vooral ook werkplezier.

Bij Everday krijg je de vrijheid en ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen jouw functie. Je hebt een duidelijke koers, maar hoe je die bereikt is aan jou! Bij Everday is samenwerken de sleutel tot succes. Ze werken er met langdurige relaties, zowel met werknemers als opdrachtgevers, en streven naar een optimaal duurzaam rendement van grootschalige zonnestroomsystemen. De groei van de business unit is altijd het belangrijkste doel en daarom zijn je collega’s altijd bereid om je te helpen! Bij Everday werk je in een omgeving waar je jezelf kunt ontwikkelen en waar je samenwerkt aan een duurzame toekomst.

Dat ontwikkelen kun je doen door gebruik te maken van o.a. trainingen uit het eigen leerplatform Greenhouse. Daarnaast zijn er mooie extra’s, zoals een speciaal personeelstarief op de duurzame stroom en bosgecompenseerd gas. Daarnaast is er een aantrekkelijke fietsregeling, zodat jij op een nieuwe stalen ros naar je werk kunt fietsen.

Bekijk de vacatures bij Everday

Geen vacatures gevonden

Meer weten?
Wij houden van een vlotte aanpak en doorpakken. Daarnaast zijn wij erg benieuwd naar jouw ambities en persoonlijkheid. Wij gaan graag vrijblijvend het gesprek aan met jou. Je kunt ons bellen of mailen. Wij komen zo snel mogelijk bij je terug want wij verbinden met LEF!