Logo Thuismakers

Werken bij Thuismakers

Thuismakers creëert woonomgevingen voor mensen die meer nodig hebben dan stenen. Bij deze werkgever krijg je de kans om jouw skills en ambitie in te zetten om Nederland een stukje mooier te maken. De organisatie pioniert op het gebied van woonomgevingen in de gezondheidszorg.
Werken bij Thuismakers

Alles wat je moet
weten over Thuismakers

Bij Thuismakers werk jij met ongeveer 25 collega’s aan een thuis voor mensen die zorgbehoevend zijn. De organisatie is onderdeel van het Franse Orpea Group. Vanuit het kantoor in Woerden wordt gewerkt aan een mooier Nederland waar mensen zich thuisvoelen en naar terug willen.
Business casual! Thuismakers is geen vastgoed partij waar iedereen in een strak pak en jasje dasje loopt. Hier werken collega’s met veel kennis en ervaring, die ieder een persoonlijke interesse hebben in duurzaam bouwen en de gezondheidszorg. Jij wilt jouw carrière inzetten voor een goede zaak! Een prettige omgeving waar gewerkt wordt aan woonomgevingen die veiligheid en persoonlijkheid uitstralen. Er is een connectie met de doelgroep waarvoor gewerkt wordt én dat voelen zij allemaal.

Met ongeveer 25 collega’s werk je vanuit het kantoor in Woerden. In dit grote kantoor, een modern pand is ook het Franse ORPEA Group gevestigd. Thuismakers is hier onderdeel van. Omdat je binnen deze omgeving veel werkt met wet- en regelgeving is het belangrijk dat je goed nadenkt voordat je spreekt. Hier maken collega’s graag doordachte beslissingen waarin ze nadenken over wat er moet gebeuren, voordat ze een keuze maken. Daarnaast is het belangrijk dat je na een weloverwogen gedachte, knopen durft door te hakken.
Wil jij bijdragen aan een mooier Nederland? Bij Thuismakers krijg je de kans! Zij zijn op zoek naar collega’s die hun vaardigheden en ervaring in willen zetten voor een zorgbehoevende doelgroep (ouderen). Bij Thuismakers creëeren ze woonomgevingen voor mensen die meer dan stenen nodig hebben.

Er is veel contact met de doelgroep die werken of wonen in de gebouwen: zorgverlenend personeel en ouderen. Er wordt hen actief gevraagd naar wat zij van de omgeving vinden, zodat een huis ook écht een thuis wordt. Het is dus belangrijk dat de collega’s van Thuismakers een persoonlijke interesse en binding hebben met duurzaam bouwen en de gezondheidszorg. Je krijgt hier de mogelijkheid om écht iets te betekenen voor de doelgroepen waarvoor je de woonomgevingen ontwerpt.
Thuismakers creëert dus woonomgevingen voor zorgbehoevende ouderen. Dit doen zij op een vernieuwende manier, want verwacht bij Thuismakers geen grote unit panden, maar kleinschalige en persoonlijke woonomgevingen. Hier kunnen verzorgers, mantelzorgers en ouderen samenkomen. Zo ontstaat er een plek waar mensen graag naartoe gaan. Een plek die zij thuis kunnen noemen!

Zo hecht Thuismakers ook veel waarde aan duurzaam bouwen. Zij werken veel met nieuwbouw, herbestemmingen en monumentale panden voor mensen die zorg nodig hebben. Er volgt altijd een maatwerk aanpak, zodat de beste oplossing en daarmee woonomgeving wordt gecreëerd.

Bekijk de vacatures bij Thuismakers

Geen vacatures gevonden

Meer weten?
Wil jij jouw energie inzetten voor een duurzame reis? We spreken graag met je over de vacature(s), mogelijkheden en het bedrijf. Je kunt ons bellen of mailen voor een vrijblijvend gesprek. Wij komen zo spoedig mogelijk bij je terug en zijn benieuwd welke verbinding we voor jou mogen maken. #WijVerbinden