Vrijopnaam logo in het blauw en geel in een grijze zeshoek.

Werken bij Vrijopnaam

Vrijopnaam is een onafhankelijk en tegendraads energiebedrijf. Vrijopnaam is opgericht in 2015 en fungeert zowel als energieleverancier als projectontwikkelaar. De energieleverancier Vrijopnaam levert 100% Nederlandse zonnestroom en CO2-gecompenseerd gas.
Vrijopnaam
Vrijopnaam

Alles wat je moet
weten over Vrijopnaam

Iedereen in Nederland de mogelijkheid bieden om zelf zonnestroom op te wekken: dat is het doel van Vrijopnaam. Op deze manier draag je bij aan een duurzaam Nederland en heb je ook nog eens financiële voordelen, een win-win dus! Om dit te bereiken streven ze bij Vrijopnaam naar gecontroleerde groei, zowel in klanten als zonneparken. Maar dat is nog niet alles, want op de werkvloer bij Vrijopnaam heerst ook nog eens een open en gezellige sfeer. Daar vertellen wij je graag meer over.

Binnen Vrijopnaam kom je te werken in een team met veel verschillende kennis en expertise. Het opzetten van een zonnepark vereist namelijk een samenwerking van verschillende vakgebieden en diverse kwaliteiten. Dit kan uiteenlopen van projectontwikkelaars tot aan klantenservicemedewerkers, maar samen ben je één team! Om de werkzaamheden binnen Vrijopnaam nóg ingewikkelder te maken kijken ze hier niet per se naar eenvoudige, maar juist naar geschikte locaties voor hun zonneparken: langs snelwegen, op gesloten stortplaatsen of braakliggende terreinen.

Om de projecten succesvol te maken gaan de collega’s binnen Vrijopnaam zelfstandig aan de slag, maar komen ze regelmatig (online) samen om te sparren en de lopende zaken door te nemen. Je krijgt de vrijheid om (waar mogelijk) je eigen agenda te bepalen. Ook thuiswerken behoort hier tot de opties, want er wordt alles aan gedaan om de onnodige kilometers te vermijden. Het zit hier in de kleine dingen: van gezonde lunches tot tips en trucs die worden gedeeld om samen bij te dragen aan een duurzamere wereld.

Je past dan ook goed binnen het team als je nieuwsgierig bent en mensen wil helpen. Hebben we je al verteld dat de klantenservice van Vrijopnaam ieder jaar een 10 scoort in het jaarlijks onderzoek Duurzaamheid Nederlandse stroomleveranciers van de Consumentenbond? Waar wacht je nog op?

Dit zeggen de collega’s van Vrijopnaam

Bekijk de vacatures bij Vrijopnaam

Geen vacatures gevonden

Meer weten?
Wij houden van een snelle aanpak en doorpakken. Daarnaast vinden we het belangrijk om te ontdekken welke ambities jij hebt. Wij gaan graag vrijblijvend het gesprek met jou aan. Je kunt ons bellen of mailen. Wij komen zo spoedig mogelijk bij je terug en zijn benieuwd welke verbinding we voor jou mogen maken. #WijVerbinden