Werken bij Lens

Lens droomt van een C02-vrije wereld. Het bedrijf is dan ook van mening dat iedereen recht heeft op zonnestroom en dat alle Nederlandse daken zonnepanelen zouden moeten hebben. Binnen Lens zijn de verwachtingen van elkaar hoog, maar wordt er altijd gewerkt vanuit waardering.
collega's werken op het groene kantoor van Lens
Werken bij Lens-5 (1)

Alles wat je moet
weten over Lens

Lens helpt woningcorporaties met het uitrollen van zonnesystemen over hun woningbezit en ontwikkelt, plaatst en beheert PV-installaties. Zij zien nog meters en meters aan kansen voor duurzame impact. Lens werkt volgens de kernwaarden duurzame impact en samenwerken. Daarnaast doen zij 4 beloftes: een financieel, groen, sociaal en toekomstbestendig rendement. Ben jij benieuwd naar wie Lens is en wat zij doen? Lees dan snel verder.

Lens werkt vol trots en overtuiging aan haar CO2-vrije doel. Dit doen zij al sinds 2012, want de energietransitie is niet de toekomst, maar het heden! Lens is een allround servicepartner en voorziet haar klanten van realisatie tot beheer. Wanneer je het kantoor van Lens bezoekt waan je je in een groene jungle: het kantoor is gevuld met groene planten en je kunt vergaderen in een heuse ‘vergaderkas’.

Werken bij Lens betekent samenwerken met een divers en leuk team. Denk aan een groot open kantoor waar de lijntjes kort zijn, en gezellige uitjes zoals etentjes en sportactiviteiten. Enthousiast geworden over Lens? Bekijk dan snel een van de openstaande vacatures onderaan deze pagina.

Dit zeggen de collega’s van Lens

Meer weten?
Wij houden van een snelle aanpak en doorpakken. Daarnaast vinden we het belangrijk om te ontdekken welke ambities jij hebt. Wij gaan graag vrijblijvend het gesprek met jou aan. Je kunt ons bellen of mailen. Wij komen zo spoedig mogelijk bij je terug en zijn benieuwd welke verbinding we voor jou mogen maken. #WijVerbinden