Onze relaties - collega Demi

Opvallen met een sterk werkgeversmerk

Onze recruiters en marketeers bundelen hun expertise om van jouw werkgeversmerk een magneet te maken voor (toekomstig) talent. Wij staan paraat met een diepgaande analyse, een uitstekend recruitment marketing abonnement en een op maat gemaakt aanbod voor jouw organisatie. Ben jij klaar om jouw werkgeversmerk te laten stralen?

Word een wervingsmagneet

De arbeidsmarkt is krap en blijft zich in rap tempo ontwikkelen. Het is nu tijd om een sterke positie in te nemen. Bij LEF Marketeers weten wij de essentie van jouw werkgeversmerk te benoemen en vervolgens de juiste recruitment marketingacties uit te zetten. 

...herkenbaar?

  • 'Als we nu allemaal deze post delen...' Dan hopen jullie meer sollicitanten te krijgen. Helaas werkt het zo niet helemaal. LinkedIn heeft een eigen algoritme en het delen van berichten zet geen zoden aan de dijk.

  • 'Word jij onze nieuwe collega?' Van die openingszin heb je inmiddels wel genoeg. Nou, goed nieuws: wij ook!

  • De opdracht van employer branding is voor iemand binnen de organisatie een neventaak. Jullie willen wel: maar niemand maakt zich er echt kwaad over. Het gevolg? Het blijft vaak bij leuke ideeën.

Ontmoet onze recruitment marketeer Nikki

Als een ware Marketing fanatiekeling zet Nikki haar creatieve vaardigheden het liefste in voor opvallende employer branding & recruitment marketing. Door positief eigenwijs te zijn help ik onze relaties écht op te vallen in een zeer competitieve arbeidsmarkt. Je kan bij mij altijd aankloppen voor een ijzersterke strategie en een toekomstgerichte blik!. Iets wat natuurlijk ook helemaal in het straatje van LEF past!

Wil jij aan de slag met LEF Marketeers?

Wij bieden verschillende mogelijkheden en denken graag met je mee. Laat dan je gegevens achter en we spreken elkaar binnen 24 uur. 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.